Кога мога да развия екранна зависимост?

10.06.2023 15:20:45

Кога мога да развия екранна зависимост?

По цял ден съм пред компютъра на работа, мога ли да развия екранна зависимост, която да промени работата на мозъка ми? Отговорът на този и още въпроси в рубриката "Питай експерта" в предаването "Денят започва" по БНТ1 в 6:45 ч, 30.05.2023 г., с д-р Стоян Везенков.

Екранната зависимост е нов, затова пък пандемично разпространен феномен.

Няма да е пресилено, ако кажем, че поне веднъж седмично си обещаваме да намалим времето, което прекарваме пред екран. А поводи за притеснение има немалко.

Откъде започва зависимостта? И как да се предпазим? Отговорите от доц. Стоян Везенков.

Повече за екранната зависимост тук >>>>>>

Коментари

Тази статия все още няма коментари

Остави коментар

Блог

Блог

Кога мога да развия екранна зависимост?

Кога мога да развия екранна зависимост?

По цял ден съм пред компютъра на работа, мога ли да развия екранна зависимост, която да промени работата на мозъка ми? Отговорът на този и още въпроси в ру По цял ден съм пред компютъра на работа, мога ли да развия екранна зависимост, която да промени работата на мозъка ми? Отговорът на този и още въпроси в ру 2023-06-10T15:21:08+03:00 Кога мога да развия екранна зависимост?

<p><span>По цял ден съм пред компютъра на работа, мога ли да развия екранна зависимост, която да промени работата на мозъка ми? Отговорът на този и още въпроси в рубриката "Питай експерта" в предаването "Денят започва" по БНТ1 в 6:45 ч, 30.05.2023 г., с д-р Стоян Везенков.</span></p> <p><span><iframe width="560" height="314" src="//www.youtube.com/embed/Vx3fimUE_DE" allowfullscreen="allowfullscreen"></iframe></span></p> <p>Екранната зависимост е нов, затова пък пандемично разпространен феномен.</p> <p>Няма да е пресилено, ако кажем, че поне веднъж седмично си обещаваме да намалим времето, което прекарваме пред екран. А поводи за притеснение има немалко.</p> <p>Откъде започва зависимостта? И как да се предпазим? Отговорите от доц. Стоян Везенков.</p> <p>Повече за екранната зависимост <a href="https://www.screenchildren.com/" target="_blank" rel="noopener">тук &gt;&gt;&gt;&gt;&gt;&gt;</a></p>

, , , , ,
Сравнение на продукти